VANHA:

Käytettävissä olevat syöttöpohjat olivat Navitan aiemmassa näkymässä sekä Tiedot-välilehdellä että osaksi myös Ennuste-välilehdellä. Tiedot-välilehti oli rajattujen käyttäjäroolien käytettävissä.

Syöttöpohjien mallit löytyivät Tiedot-välilehden kohdasta Syöttöpohjat.

Malleista tallennetut versiot löytyivät kohdasta Tallennetut syöttöpohjat.

Laskentasäännöstöihin kytketyt pohjat löytyivät Avaa-kohdasta (Tiedot- ja Ennuste-välilehti).

UUSI:

Uudessa käyttöliittymässä kaikki syöttöpohjat on koostettu yhden sivun alle, joka avautuu kohdasta Tiedot-Syöttöpohjat. Uusi listanäkymä jakautuu kolmeen osaan (näkyvyys riippuen käyttäjän roolista). Ensimmäinen alasivu listaa kaikki laskentasäännöstöihin kytketyt syöttöpohjat, joihin käyttäjä on liitetty. Toinen alasivu (Tallennetut) näyttää mallipohjista tehdyt tallennetut pohjat ja kolmas alasivu näyttää käytettävissä olevat syöttöpohjien mallit.

Aiempi Ennuste-välilehdeltä mahdollisesti löytynyt kohta Syöttöpohja on avannut ennustepohjan ilman laskentoja. Tämä pohja on siirretty uudessa käyttöliittymässä laskentasäännöstöön liittyväksi valikoiduilla asiakkailla ja löytyy jatkossa Tiedot-Syöttöpohjat -sivun ensimmäiseltä alasivulta Jaetut.