VANHA:

Aiemmin omia asetuksia - kuten käyttöliittymän kieli, fonttikoko, numeroarvojen esitysmuoto tai automaattinen päivitys syöttöpohjilla ja raporteilla - muutettiin oikean yläkulman ratas-kuvakkeesta aukeavalla sivulla.

UUSI:

Uudessa käyttöliittymässä omien asetusten kuvake löytyy yhä yläreunan navigointipalkista. Käyttäjän omat asetukset eivät kuitenkaan avaudu enää uudelle sivulle, vaan oikeaan reunaan avautuvaan Asetukset-paneeliin, joka suljetaan muutosten jälkeen joko ruksi-painikkeesta tai klikkaamalla paneelin ulkopuolella.