Samassa tietokannassa voi olla toteuma-, budjetti- ja ennustelukuja. Nämä Tietotasot määrittävät, millä tasoilla eri arvoja käsitellään. Esimerkiksi kirjanpitotietoja käsitellään omalla toteumatasolla ja budjettia omalla tasollaan.

Tietotasoja päästään muokkaamaan Hallinta -valikon kohdasta Tietotasot.

Lisää uusi tietotaso -toiminto lisää uuden tietotason jo olemassa olevien tietotasojen listaan.

Päivitä -toiminto päivittää näkymän vastaamaan käyttäjän tekemiä muutoksia.

Tietotasojen muokkaaminen

Luettelossa olevien tietotasojen ominaisuuksia voidaan muokata viemällä hiiri Toiminnot -sarakkeeseen muokattavan tietotason kohdalle. Tällöin näkyviin tulee punainen rasti, jolla tietotaso voidaan poistaa sekä Muokkaa tätä tietotasoa -painike (ks. yllä kuva), joka avaa uuden valintaikkunan:

Yllä olevassa esimerkissä muokataan Toteuma -tietotasoa.

Toiminto
Selite
NimiTekstikenttä määrittää tietotason nimen, joka voidaan tarvittaessa kääntää eri kielille.
ToteumatasoKenttä määrittää, käyttääkö tietotaso toteumatietoja vai ei. Koska esimerkkikuvassa Toteuma-taso koostuu kirjanpitoaineistosta, käyttää se toteumatietoja.
Käyttöoikeudet (oletus)Toiminnolla voidaan yksilöidä, millaiset muokkaamisoikeudet käyttäjällä on kyseiseen tietokantaan.
LukittuToiminnolla tietotaso voidaan lukita määräajaksi, jolloin alkamispäivä syötetään Alkaen-kenttään ja loppumispäivä Päättyen-kenttään. Tietotason lukituksia on käsitelty tarkemmin Tietotason lukitseminen -artikkelissa.