Navitaan voidaan syöttää menneitä tai tulevia tilikausia sekä määritellä näiden pituuksia Hallinta -valikon kohdasta Tilikaudet:

Työkalunauhasta voidaan valita seuraavia toimintoja:

• Tilikaudet yksiköllä / kustannuspaikalla
    • Tällä toiminnolla voidaan määritellä omat tilikaudet kullekin yksikölle tai kustannuspaikalle. Jos koko organisaatiossa käytetään samoja tilikausia, valitaan Kaikki.
  • Lisää X kuukauden tilikausi alkuun tai loppuun
    • Tällä toiminnolla saadaan lisättyä uusi tilikausi luetteloon valitsemalla joko Alkuun-  tai Loppuun-painikkeen. Tilikauden pituuden saa määriteltyä syöttämällä kuukausien määrän ruutuun. Luettelossa jo olevien tilikausien pituutta saa muutettua tuplaklikkaamalla haluttua tilikautta luettelosta ja muuttamalla kuukausien määrän automaattisesti aukeavassa ikkunassa.
  • Tilikausien poistaminen
    • Tilikausia voidaan poistaa ainoastaan luettelon alusta tai lopusta. Tämä tapahtuu valitsemalla Poista ensimmäinen tilikausi tai Poista viimeinen tilikausi.
  • Viimeinen toteumakuukausi
    • Ohjelma pyytää määrittämään viimeisen toteumakuukauden, jotta se pystyy erottamaan toteutuneet ja suunnitellut tilikaudet toisistaan. Tällä on merkitystä varsinkin ennusteita tehdessä. Kuukausi ja vuosi erotetaan toisistaan pisteellä kuvan mukaisesti.