Uudistuneella etusivulla esitetään omissa kuvaajissaan valitun yksikön liikevaihto sekä käyttökate.

Jos tarkasteltavaksi ajanjaksoksi on etusivun yläosasta valittu Kausi, näyttävät kuvaajat kuukausittaisen arvon kaikilta tilikauden kuukausilta pylväsdiagrammina. Kuukauden euromääräiset arvot saa näkyville viemällä hiiren kursorin kuvaajassa jonkin kuukauden kohdalle.

Tarvittaessa kuvaajasta voi piilottaa tietotasoja klikkaamalla niiden nimiä kuvaajan alta. Vastaavasti tietotason saa palautettua kuvaajalle klikkamalla sen aktiiviseksi.

Jos tarkasteltavaksi ajanjaksoksi on kauden sijasta valittu Kumulatiivinen, näytetään kuvaajissa tunnusluvun kumulatiivinen kehitys tilikauden aikana viivadiagrammina. Kunkin kuukauden euromääräiset kumulatiiviset arvot saa näkyville viemällä hiiren kursorin kuukauden kohdalle.

Kuukausittaisen näkymän tapaan myös kumulatiivisesta kuvaajasta saa tarvittaessa piilotettua tietotasoja klikkaamalla niiden nimiä kuvaajan alta. Vastaavasti tietotason saa palautettua kuvaajalle klikkamalla sen aktiiviseksi.