Käyttäjä voi tehdä Navitan uudistuneella etusivulla valintoja tarkasteltavaan jaksoon, organisaatiotasoon sekä dimensioihin.

Tarkasteltava ajanjakso

Navitan uudistuneella etusivulla lukuja ja kuvaajia voi tarkastella joko kuukausitasolla viimeisimmän toteumakuukauden osalta tai kumulatiivisesti tilikauden alusta viimeisimpään toteumakuukauteen asti. Valinta näytettävästä kaudesta tehdään etusivun yläpalkin kohdasta KAUSI tai KUMULATIIVINEN. Valinta vaikuttaa kaikkiin etusivun lukuihin ja kuvaajiin.

1. Kausi: Kaikki etusivun tunnusluvut ovat viimeisen toteumakuukauden tunnuslukuja. Tilikauden kuukaudet esitetään kuvaajilla pylväsdiagrammina.
  2. Kumulatiivinen: Kaikki etusivun tunnusluvut ovat tilikauden kumulatiivisia tunnuslukuja tilikauden alusta laskettuna. Kuvaajissa kuukausittainen kumulatiivinen tilanne esitetään viivadiagrammina.

Tarkasteltava organisaatiotaso ja dimensio

Tarkasteltavan organisaatiotason nimi on näkyvillä Kausi/kumulatiivinen -valintakohdan alla. Tarkasteltavaa organisaatiotasoa sekä dimensiota voi muuttaa etusivun oikean yläreunan kuvakkeista, joista vasemmanpuoleisesta valitaan organisaatiotaso ja keskimmäisestä mahdollinen dimensio. Käyttäjä voi valita tarkasteltavaksi ne organisaatiotasot, jonka tietoihin hänellä on lukuoikeus.

Vanhaan etusivunäkymään siirtyminen

Käyttäjä voi tarvittaessa siirtyä Navitan vanhaan etusivunäkymään. Tämä tehdään etusivun oikean yläkulman kellokuvakkeesta.

Vanhasta etusivunäkymästä pääsee takaisin uuteen näkymään klikkaamalla joko Navitan logoa sivuston vasemmasta yläkulmasta tai yläpalkin kohdasta Etusivu.

'Mitä uutta' -osio

Ensimmäisen kerran kirjautuessa sivusto käynnistää automaattisesti esittelykierroksen, jonka tarkoitus on esitellä käyttäjälle tiivistetysti sivun ominaisuuksia. Nopean esittelyn saa haluttaessa käynnistettyä uudelleen Mitä uutta -sivulta, joka löytyy oikean yläkulman alasvetovalikosta.