VANHA:

Edellisessä Navitan käyttöliittymässä tietokantamallia muokattiin Malli-välilehdeltä ja sen työkalunauhasta valitsemalla haluttu rakenne. Malli-välilehti näytettiin vain rajatuille käyttäjärooleille.

Malli-välilhdellä oleva kohta Jakosäännöt on aiemmin ollut avattavissa myös syöttöpohjan kautta. Tämä mahdollisuus säilyy vielä uudessa käyttöliittymässä.

UUSI:

Uudessa käyttöliittymässä samat kohdat löytyvät valikosta Hallinta. Hallinta-valikko näytetään rajatuille käyttäjärooleille.

Jakosäännöt-sivu löytyy uudessa käyttöliittymässä kaikille näkyvästä Tiedot-valikosta, koska Hallinta-valikon näkyvyys on rajattu vain tietyille käyttäjärooleille. Käyttäjät, joilla on tiedon muokkasuoikeudet, pystyvät lisäämään kustannuspaikka- ja tilikohtaisia jakosääntöjä. Jakosääntöjä pystyy muokkaamaan myös syöttöpohjan kautta käytettävällä linkillä.