Raporttieditori on toiminnallisuuksiltaan yhä sama, mutta vasemman reunan paneelissa olleet parametrit liittyen sijoitteluun ja osioiden kokoon on siirretty nyt työkalunauhaan.


Edellisessä käyttöliittymässä sivun asettelua muutettiin ruudun vasemman reunassa näkyneen paneelin kautta, kun valintalaatikkoon oli valittu kohta Ulkoasu. Valintalaatikon viereisellä kuvakkeella muokattiin raportilla käytettävissä olevia valintakontrolleja.


Kun raportilta jokin kehys oli valittuna, niin sitten koko- ja positioasetukset koskivat valittua kehystä. Tässä tilanteessa valintalaatikon vieressä olleella kuvakkeella oli mahdollista muuttaa valitun kehyksen sisältöä.


Edellä kuvatut toiminnot löytyvät nyt työkalunauhasta ja vasemman reunan paneeli on poistettu kokonaan. Muutoin työkalunauhan toiminnallisuudet ovat samat vanhan ja uuden käyttöliittymän välillä.


Ero vanhaan nähden on se, että nyt sivun asetuksia ja raportilla näytettäviä kontrolleja on mahdollista muokata ilman pudotusvalintalaatikosta erikseen valittavaa kohtaa Ulkoasu.