Vakioraportin auki ollessa voidaan sen ulkonäköä muokata Taulukko -toiminnosta.

• Tehdyt muutokset näkyvät ainoastaan muutoksen tehneellä käyttäjällä ja häviävät, kun toinen raportti avataan.
  • Jos raporttinäkymä halutaan säilyttää, pitää raportti tallentaa raporttilinkiksi. Tämän jälkeen mukautettu raportti löytyy Gallerian Raporttilinkit -kohdasta, jossa tehdyt ulkoasumuutokset ovat tallessaTästä tarkemmin 'Raporttigalleria ja raporttilinkkien tallennus'-ohjeessa.

Näyttöasetukset-ikkuna jakautuu viiteen välilehteen, joilta voidaan muokata taulukon eri osien väriä ja kokoa. Ikkunan ylälaidasta voidaan tarvittaessa rajata näyttöasetukset koskemaan ainoastaan raportin tulostetta valitsemalla vaihtoehto 'Näytä tulostuksen/PDF-tiedoston muotoilu'. Tällöin kaikki taulukkoon tehtävät asetukset tulevat näkyviin ainoastaan tulosteelle. Jos valintaa ei käytetä, kaikki muutokset näkyvät sekä itse ohjelmassa että raportin tulosteella.

Ensimmäisellä välilehdellä määritetään, mitä tietoja taulukon vasemmassa yläkulmassa näytetään.

Otsikko rakennetaan automaattisesti kentästä löytyvien kirjainlyhenteiden perusteella. Tarvittaessa kentässä voidaan käyttää myös omaa otsikkoa.

Tuetut lyhenteet ovat:

LyhenneSelite
$UNOrganisaatiotason nimi
$UWOrganisaatiotason koko tunniste
$UFOrganisaatiotason tunniste
$RAValittu raporttirivi tai tili
$NATilinumero
$VFKerroin
$LVTietotaso
$YFAlkamisvuosi
$MFAlkamiskuukausi
$YTPäättymisvuosi
$MTPäättymiskuukausi
$DMKatselutarkkuus
$VTArvojen tyyppi
$CIValuutta
$DIDimension sekä dimensiokohteen tunniste
$DNDimension sekä dimensiokohteen nimi
$AIDimensiokohteen tunniste
$ANDimensiokohteen nimi
$ARDimension nimi
$ADDimension tunniste
$CRUusi rivi
$DTRaportoitava kausi

Toisella välilehdellä määritellään ensimmäisen sarakkeen sarakeleveys, fontin koko, fontin väri sekä solujen täyttöväri.

Kolmannella välilehdellä voidaan muokata ylätunnisteen fontin kokoa.

Neljännellä välilehdellä määritellään arvoja sisältävien solujen leveys, fontin koko, fontin väri sekä näiden täyttöväri.

Viimeisellä välilehdellä määritellään, näytetäänkö raportilla tileistä ja organisaatiotasoista nimi sekä tunniste vai ainoastaan toinen näistä. Myös tuloslaskelman prosenttisarakkeiden laskentatapa on mahdollista muuttaa, jos raportille on valittu useita organisaatioyksiköitä.