Navita on selaimella toimiva järjestelmä, jossa on oma käyttäjähallinta. Navitan kirjautumissivu näyttää alla olevan mukaiselta.

Kirjautumissivun Unohditko salasanasi? -linkistä saat tilattua salasanan vaihtolinkin sähköpostiisi. Salasanan vaihtolinkki on voimassa 3 tuntia viestin lähettämisestä. Mikäli aika ylittyy, täytyy pyyntö salasanan vaihtamisesta tehdä uudelleen.

Navitaan on mahdollista asettaa käyttäjälle 2-vaiheinen kirjautuminen, jolloin lisätunnistautuminen tehdään kertakäyttöisellä numerokoodilla jokaisen kirjautumisen yhteydessä. Kertakäyttöinen numerokoodi toimitetaan käyttäjälle SMS-viestinä.

Suosittelemme Navitan käyttämistä Chrome ja Firefox -selaimilla, mutta ohjelma toimii myös muilla selaimilla. Internet Explorer -selainta ei suositella, sillä sen virallinen tuki on päättynyt.