Navitan vakioraporteista tai tietokantaan luoduista raporteista voidaan tallentaa erillisiä raporttilinkkejä muokatuilla asetuksilla, esimerkiksi tietyllä kustannuspaikka- ja aikaväli-näkymällä, joita on muutettu raportin aukeamisen jälkeen käytettävissä olevilla työkaluvalinnoilla. Tallennettu raporttilinkki aukeaa suoraan halutulla näkymällä ilman, että seuraavalla kerralla raportille tarvitsisi tehdä uudelleen samoja näkymämuutoksia tai riviporautumisia.

Raporttilinkki tehdään kyseisen raportin Tallenna raporttilinkki -toiminnon kautta Mukauta-välilehdellä. Tee ensin raportille haluamasi muutokset työkalunauhan valinnoilla, esimerkiksi aikavälin tai kustannuspaikkojen osalta, ja valitse sen jälkeen 'Tallenna raporttilinkki'.

Tämän jälkeen ruutuun avautuu ikkuna raporttilinkin nimeämiseksi ja tallennuskansion valitsemiseksi (jos Tallennetut raportit-kansion sisällä on alakansioita). Tallennetut raportit-kansion alle mahdollista lisätä alakansioita, jos raporttilinkkejä halutaan ryhmitellä eri kokonaisuuksiksi. Tästä tarkemmin Raporttikirjasto-ohjeessa.

Ikkunan alalaidassa olevaan kenttään kirjoitetaan raporttilinkin nimi ja vasemman puoleisesta ikkunaosiosta valitaan kansio, johon raporttilinkki tallennetaan. Oletusarvoisesti kaikki uudet raporttilinkit tallennetaan kansioon Tallennetut raportit. Raporttilinkki tallentuu painikkeella 'Tallenna'.

Kaikki käytettävissä olevat raporttilinkit löytyvät Raportit-välilehdeltä Tallennetut raporttilinkit -tekstin alta sekä myös Raporttikirjaston sisältä kansiosta Tallennetut raportit.