Raporttigalleria

Kaikki Navitan raportit ovat löydettävissä sivuston yläpalkin Raportit-valikosta. Raporttivalikossa ensimmmäisenä tulevat vakioraportit, joita seuraavat galleria ja editori. Galleriasta ovat löydettävissä sekä viimeksi avatut raportit, raporttilinkit että raporttikirjastoon tallennetut asiakaskohtaiset omat raportit.

Viimeksi avattuja raportteja, raporttilinkkejä ja raporttikirjaston omia raportteja pääsee selaamaan valitsemalla raporttigallerian yläreunan laatikoista haluamansa kohdan. Lista kunkin kohdan raporteista avautuu alle.

Kunkin listan raportit saa aakkosjärjestykseen klikkaamalla NIMI-kohtaa listan yläpuolella.

Raporttilinkkien tallentaminen

Navitan vakioraporteista tai tietokantaan luoduista raporteista voidaan tallentaa erillisiä raporttilinkkejä muokatuilla asetuksilla, esimerkiksi tietyllä kustannuspaikka- ja aikaväli-näkymällä, joita on muutettu raportin aukeamisen jälkeen käytettävissä olevilla työkaluvalinnoilla. Tallennettu raporttilinkki aukeaa suoraan halutulla näkymällä ilman, että seuraavalla kerralla raportille tarvitsisi tehdä uudelleen samoja näkymämuutoksia tai riviporautumisia.

Raporttilinkki luodaan kyseisen raportin Tallenna raporttilinkki -toiminnon avulla. Tee ensin raportille haluamasi muutokset työkalunauhan valinnoilla, esimerkiksi aikavälin tai kustannuspaikkojen osalta, ja valitse sen jälkeen 'Tallenna raporttilinkki'.

Tämän jälkeen ruutuun avautuu ikkuna raporttilinkin nimeämiseksi.

Ikkunan alalaidassa olevaan kenttään kirjoitetaan raporttilinkin nimi ja vasemman puoleisesta ikkunaosiosta valitaan kansio, johon raporttilinkki tallennetaan. Oletusarvoisesti kaikki uudet raporttilinkit tallennetaan kansioon Tallennetut raportit. Raporttilinkki tallentuu painikkeella 'Tallenna'.

Kaikki käytettävissä olevat raporttilinkit löytyvät Raportti-valikon Galleria-kohdasta, Raporttilinkit -kohdan alta.