Tälle sivustolle on kerätty muutamia Navitan käyttövinkkejä ja pikanäppäimiä:

• Selainsuositus Navitalle on Chrome ja Firefox, joilla ohjelma toimii parhaiten.
  • Raportteja ja budjetin syöttöpohjia on mahdollista avata Navitassa usealle välilehdelle.
  • Navitassa pääsee porautumaan tapahtumille syöttöpohjalla, kun solua klikkaa CTRL-painike pohjassa.
  • Tietoja on mahdollista tuoda Navitaan leikepöydän kautta, esimerkiksi budjettia syöttäessä arvoja pystyy tuomaan excelistä.
Pikakomento
Kuvaus
CTRL + arvosolun klikkaus tililläTapahtumille porautuminen
CTRL + MKommentin lisääminen syöttöpohjassa
F5Selainsivun uudelleen lataaminen
ALT + F5Navitan taulukon päivitys