Arvojen kopiointi soluilla

Navitaan voidaan syöttää arvoja manuaalisesti erilaisilla syöttöpohjilla (ks. Arvojen syöttö). Manuaalista syöttämistä voidaan kuitenkin helpottaa kopioimalla solun sisältämiä arvoja toisille soluille.

Tämä ohje käsittelee solujen sisältämien arvojen kopiointia ja liittämistä toisille soluille Navitan syöttöpohjilla.

Solun arvojen kopiointi, kun käytössä on Internet Explorer:

1. Avaa haluamasi syöttöpohja (esim. Ennuste – Avaa-painikkeen alta).
  2. Aktivoi kopioitava solu niin, että sen ympärillä näkyy sininen reuna:
  3. Paina Ctrl + C.
  4. Siirry solulle, johon haluat liittää kopioidun arvon ja paina Ctrl + V.

Solun arvojen kopiointi, kun käytössä on jokin muu selain:

1. Avaa haluamasi syöttöpohja (esim. Ennuste – Avaa-painikkeen alta).
  2. Aktivoi kopioitava solu niin, että sen ympärillä näkyy sininen reuna ja klikkaa solun alapuolella olevasta”Kopioi”-kuvakkeesta:
  3. Siirry solulle, johon haluat liittää kopioidun arvon ja klikkaa ”Liitä”-kuvaketta:
  4. Liitä kopioitu arvo solulle painamalla valintaikkunassa Ctrl+V ja valitsemalla OK: