Aktiivinen tilikauden määrittäminen

Tilikauden vaihtuessa Navita Budjettijärjestelmään on vaihdettava aktiivinen tilikausi sekä tarpeen vaatiessa myös lisättävä uusi tilikausi.

1. Valitse Tiedosto - Ominaisuudet - Tilikaudet.

2. Valitse luettelosta tilikausi, jonka haluat asettaa aktiiviseksi (rivi muuttuu siniseksi)

3. Valitse Aseta aktiiviseksi:

4. Aseta viimeiseksi toteumapäiväksi alkaneen tilikauden ensimmäisen kuukauden viimeinen päivä.

Voit lisätä uuden tilikauden luetteloon Tilikauden alkamispvm-kohdassa, johon määritetään tilikauden alkamishetki. Paina tämän jälkeen Lisää päivämäärä-painiketta, jolloin uusi tilikausi lisätään luetteloon.