Toimintopuun kopioiminen asennuksen yhteydessä uudelle työasemalle

Navita Budjettijärjestelmän toimintopuulla voidaan navigoida helposti eri toimintojen välillä ja sen ulkoasua voidaan muokata vastaamaan kunkin käyttäjän tarpeita:

Jos Navita Budjettijärjestelmässä on räätälöity hakemisto- tai toimintopuu, on se tallennettu työaseman asennuskansion alakansiossa sijaitsevaan tiedostoon:

…\Budget\Users\Basic User\Contents#11.bct

Jos mukautettu toimintopuu halutaan säilyttää uudellakin työasemalla, täytyy tämä tiedosto kopioida vanhasta työasemasta uuteen.