Vyörytyssääntöjen ajaminen

1. Valitse TiedotVyörytyssäännöt tai vaihtoehtoisesti Ennuste - Vyröytyssäännöt.
2. Valitse haluttu kansio tai yksittäinen sääntö, jonka haluat ajaa ja paina Mukauta-välilehdeltä Suorita:

3. Syötä ruutuun aukeavaan ikkunaan aikaväli, jolle vyörytys halutaan ajaa. Useimmiten tässä kannattaa käyttää vain uusinta kuukautta, jolle vyörytyksiä ei ole vielä ajettu. Aikaväli syötetään muotoon kk.vvvv.

4. Kohdetietotaso –kenttään valitaan tietotaso, jolle vyörytys tehdään.

5. Valitse, miten haluat vyörytykset ajaa. Valittavana on kolme vaihtoehtoa:

Only Apply destination values Ajaa vyörytykset säännössä määritellyille kustannuspaikoille ja tileille riippumatta siitä, onko ko. kustannuspaikoilla/tileillä jo entisiä vyörytyksiä.
Ainoastaan vyörytettyjen arvojen poistaminen Poistaa valitulta aikaväliltä kaikki säännön mukaiset vyörytykset kustannuspaikoilta ja tileiltä. Tätä voidaan käyttää, kun halutaan saada takaisin tilanne ennen vyörytyksiä.
Clear and Apply destination values Poistaa ensin mahdolliset vanhat vyörytykset alta, ennen kuin ajaa uudet vyörytykset tilalle. Tämä on suositeltavin vaihtoehto, kun samalle kuukaudelle on tarpeen ajaa vyörytykset uudelleen.

6. Valitse OK.

7. Vyörytyksen edistyminen näytetään valintanauhassa prosenttipalkkina, jonka jälkeen ohjelma ilmoittaa, että vyörytys on tehty.