Vyörytyssääntöjen ajaminen

1. Valitse TiedotVyörytyssäännöt.
2. Valitse haluttu kansio tai yksittäinen sääntö, jonka haluat ajaa ja paina Mukauta-välilehdeltä Suorita:

3. Syötä ruutuun aukeavaan ikkunaan aikaväli, jolle vyörytys halutaan ajaa. Useimmiten tässä kannattaa käyttää vain uusinta kuukautta, jolle vyörytyksiä ei ole vielä ajettu. Aikaväli syötetään muotoon kk.vvvv.

4. Kohdetietotaso –kenttään valitaan tietotaso, jolle vyörytys tehdään.
5. Valitse OK.
6. Vyörytyksen edistyminen näytetään valintanauhassa prosenttipalkkina, jonka jälkeen ohjelma ilmoittaa, että vyörytys on tehty.