Sarakkeiden järjestely ja piilottaminen syöttöpohjalla

Budjetin tai ennusteen syöttöpohjalta voidaan piilottaa tarpeettomat sarakkeet näkyvistä tai muuttaa syöttöpohjalla näytettävien sarakkeiden keskinäistä järjestystä.

Sarakkeiden näyttöasetuksia voidaan muokata syöttöpohjalla seuraavasti:

1. Avaa haluamasi budjetointi-/ennustepohja Ennuste-välilehdeltä.
2. Kun syöttöpohja on avattuna, valitse Mukauta-välilehdeltä Sarakkeiden näkyminen, jolloin ruutuun aukeaa valintaikkuna.
3. Sarakkeen näyttöasetuksia voidaan muokata viemällä hiiri halutulle sarakkeelle, jolloin valintapainikkeet tulevat näkyviin:

4. Syöttöpohjalta piilotettu sarake näkyy valintaikkunassa kursiivilla.
5. Kun tarvittavat asetukset on tehty, paina OK, jolloin tehdyt muutokset tulevat näkyviin syöttöpohjalle.
6. Valitse Mukauta-välilehdeltä Tallenna syöttöpohja. Jos syöttöpohjaa ei tallenneta, tehdyt muutokset eivät näy toisille käyttäjille ja häviävät seuraavalla kirjautumiskerralla.