Tallennetun raportin suojaus

Käyttäjien luomia mukautettuja raportteja hallinnoidaan raporttikirjastosta (Raportit - Raporttikirjasto). Raportti voidaan tarvittaessa suojata niin, että vain tietyt käyttäjät pystyvät muokkaamaan ja katselemaan sitä.

Mukautetun raportin suojausasetuksia voidaan muokata raporttikirjastosta valitsemalla halutun raportin kohdalta Lisää - Suojaus:

Raportti voidaan suojata valitsemalla tarvittavat käyttöoikeudet neljästä valmiista vaihtoehdosta tai luomalla täysin omat suojausasetukset käyttämällä ”Mukautettu”-valintaa:

Valmiit suojausvaihtoehdot

• Peritty: Seuraa kansiotasolla tehtyjä suojausasetuksia.
  • Vain omistajilla on täydet oikeudet. Muilla käyttäjillä ei ole katselu- tai muokkausoikeutta.
  • Vain omistajilla täydet oikeudet, kaikilla muilla katseluoikeus. Kaikilla muilla käyttäjillä on automaattisesti katseluoikeus raporttiin, muttei muokkausoikeutta.
  • Kaikilla täydet oikeudet. Kaikilla käyttäjillä on sekä katselu- että muokkausoikeus raporttiin.

Mukautetut suojausasetukset

Valmiiden vaihtoehtojen lisäksi voidaan käyttää myös Mukautettu-vaihtoehtoa, jonka jälkeen ”Laajennetut oikeudet”-osiossa voidaan erikseen määritellä halutuille käyttäjille katselu- ja muokkausoikeudet. Jos kenttään halutaan lisätä useampia käyttäjiä, ne erotetaan toisistaan puolipisteellä (;).