Tiedonsiirron ajastus

Navitan tukemissa integraatioissa tai SFTP-tiedonsiirron yhteydessä voidaan käyttää tiedonsiirron ajastusta, jolloin tiedonsiirto tapahtuu automaattisesti ennalta määriteltynä ajankohtana.

Ajastus kytketään tiedonsiirtoskenaarioon, kun tiedonsiirtopaketin parametrit on määritetty ja alustava tiedonsiirto ajettu.

Ajastuksen kytkeminen:

1. Valitse Tiedot – Tietojen tuonti.
2. Valitse Ajastus-sarakkeesta halutun tiedonsiirtoskenaarion kohdalta ”Lisää uusi tehtävä”.
3. Avautuvan valintaikkunan ensimmäisellä välilehdellä annetaan ajastukselle nimi ja tarvittaessa kirjoitetaan lisätietoja kuvauskenttään:

4. Toisella välilehdellä näkyvät ne parametrit, jotka tiedonsiirtopaketissa on määritelty näytettäväksi esikatselussa. Yleisin parametri tässä on ”Import values for”, jolla määritellään, miten ajastettu tiedonsiirto hakee arvoja. Netvisor- ja Visma Business -integraatioissa suositeltavin valinta on ”Muuttuneet tiedot”:

5. Kolmannella välilehdellä määritetään ajastuksen tiheys (esim. päivittäin, viikoittain tai kerran kuukaudessa) ja ajankohta:

6. Ajastus tallennetaan painamalla OK.