Porautuminen raportilla

Vakioraporteilla voidaan porautua raporttirivin ylätasolta yksittäisiin tileihin ja sieltä aina yksittäisiin tapahtumiin asti.

Porautuminen yhdeltä riviltä

Porautuminen on mahdollista niiltä riveiltä, jotka ovat alleviivattuja:

Klikkaamalla alleviivattua riviä voidaan porautua yksittäiselle tilille asti:

Laajennetut rivit näkyvät laajennettuina myös raportin tulosteella tai pdf-tiedostolla.

Tilitasolta voidaan tarkastella yksittäisiä tapahtumia klikkaamalla tilin arvoa halutulta sarakkeelta ja valitsemalla katso tapahtumat:

Tällöin ruutuun avautuu tapahtumaluettelo, jossa solun arvon koostavat yksittäiset viennit ovat lueteltuina. Yksittäisestä viennistä on lueteltu kustannuspaikka, tili, päivämäärä, arvo, tositenumero, kommentti sekä mahdolliset dimensiot:

Netvisor-integraatiossa tositenumeroa klikkaamalla voidaan siirtyä Netvisoriin kyseiselle tositteelle.

Visma Business -integraatiossa ostotileillä voidaan avata ostolasku klikkaamalla tositenumeroa.

Kaikkien rivien laajentaminen/supistaminen

Raportin kaikki rivit voidaan laajentaa tai supistaa kerralla klikkaamalla taulukon ensimmäisestä solusta (otsikkosolusta):