Tallennettu raporttilinkki

Uusi raportti -työkalulla luotu mukautettu raportti voidaan tallentaa raporttilinkiksi, jolloin se voidaan avata helposti suoraan valintanauhasta Raportit-välilehdeltä:

Kaikki raporttityökalulla tehdyt raportit tallentuvat oletusarvoisesti Raporttikirjastoon, josta niitä voidaan hallinnoida (ks. Tallennettujen raporttien hallinta raporttikirjastossa). Tallennettu raportti avataan raporttikirjastosta valitsemalla Raportit – Raporttikirjasto ja kaksoisklikkaamalla halutun raportin nimeä luettelosta:

Kun raportti on avattu, se voidaan tallentaa raporttilinkiksi valitsemalla valintanauhasta Mukauta-välilehdeltä Tallenna raporttilinkki.

Tämän jälkeen ruutuun avautuu ”Tallennetut raportit”-kansio, johon kaikki raporttilinkit tallennetaan:

Ikkunan alalaidassa olevaan kenttään kirjoitetaan, millä nimellä tallennettava raportti näkyy valintanauhassa Tallennetut raporttilinkit -painikkeen alla. Raporttilinkki tallennetaan valitsemalla Tallenna.