Viimeisimmän toteumakuukauden päivittäminen

Manuaalisen tiedonsiirron jälkeen Navitan käyttämä viimeisin toteumakuukausi eli LAM (Last Actual Month) (ks. Navitan käyttämät lyhenteet), on päivitettävä.

Kun viimeisin toteumakuukausi on viimeisimmän tiedonsiirron mukainen, vakioraportit näyttävät automaattisesti luvut uusimmalta järjestelmään tuodulta kuukaudelta.

Viimeisimmän toteumakuukauden päivittäminen:

1. Ajettuasi tiedonsiirron normaalisti Tiedot-välilehdeltä, valitse Malli-välilehdeltä Tilikaudet.

2. Vaihda Tilikaudet yksiköllä / kustannuspaikalla: -kentästä yritys mikäli samassa järjestelmässä hallitaan useamman yrityksen tietoja ja viimeinen toteumakuukausi vaihtelee yrityskohtaisesti.

3. Syötä "Viimeisin toteumakuukausi"-kenttään kuukausi muodossa "kk.vvvv":

4. Valitse Mukauta-välilehdeltä Päivitä.

HUOM: Jos samassa järjestelmässä hallitaan useamman yrityksen tietoja ja viimeisin toteumakuukausi vaihtelee yrityksittäin, viimeisen toteumakuukauden voi päivittää myös Organisaatio -sivulta.