Toimialatilastot

Uudet toimialatilastot ovat saatavilla Navita Yritysmallin uusimman version mukana. Balance Consultingin laskemat toimialatilastot sisältävät yhteensä noin seitsemänsadan toimialan tunnuslukuarvot (mediaani, alakvartiili ja yläkvartiili).

Tilastotiedostot sekä luettelot toimialoista (Toimialanimet.pdf) ja niiden toimialatunnuksista (Toimialanumerot.pdf) löytyvät asennuksen jälkeen ohjelmakansion sisältämästä Tilastot-kansiosta.

Toimialavertailua koskevat ohjeet saat valitsemalla ohjelmassa Raportit, Uusi, Toimialavertailu ja painamalla F1-näppäintä. Ohjeita on myös Pdf-käyttöoppaan kohdassa 4 Valikkorakenne, Raportit, Osio, Ominaisuudet, Toimialavertailu-raportin osioiden muokkaaminen.

Uusin versio on ladattavissa osoitteesta https://vsfextra.visma.fi/customers/kirjaudu.html