Ohjelman latausohjeet

Asennettavan Navita Yritysmallin voit ladata osoitteesta https://navita.visma.com/paivitys/. Kirjautuminen vaatii salasanan, jonka voit pyytää Navitan asiakastuesta.

Kirjautumisen jälkeen valitse Navita Yritysmallin asennusohjelma.

Ruudulle ilmestyy Tiedostojen lataaminen (File Download) -ikkuna. Ohjelman asennus alkaa klikkaamalla Suorita (Run) tai Avaa (Open) -painiketta. Jos haluat tallentaa asennusohjelman levylle myöhempää asennusta varten, klikkaa Tallenna (Save) tai Tallenna ohjelma levylle (Save this program to disk) ja OK, tällöin ohjelman asennus alkaa klikkaamalla ladattua NyAsenna.exe-tiedostoa.

Asennusohjelman käynnistyttyä noudata ruutuun ilmestyviä ohjeita ja jatka eteenpäin Seuraava -painikkeella. Jos koneessa on Navita Yritysmallin aikaisempi versio, hyväksy kaikki muut ohjelman esittämät oletukset, poikkeuksena verkkoversion asennus, jolloin tulee valita Käyttäjän sijaan Ohjelma (asennusohjeet).

Asennusohjelma sisältää ohjelmiston kokonaisuudessaan ja se voidaan asentaa myös koneeseen, jossa ei vielä ole ollut aikaisempaa versiota. Tällöin tarvitaan asennustietoja, yrityksen nimi ja asennusavain, jotka on toimitettu ensimmäisen ohjelmistotoimituksen mukana erillisellä dokumentilla.

Mikäli asennusavain on hävinnyt, ota yhteyttä asiakastukeemme.