Rajapintatunnusten kytkeminen Netvisorista Navitaan

Jotta tiedonsiirto Netvisorista Navitaan onnistuisi, on Netvisorissa otettava ohjelmistorajapintapalvelu käyttöön. Käyttöohjeet palvelun aktivoimiseen löytyvät seuraavasta linkistä:

Ohjelmistorajapinta, tunnukset ja hinnoittelu

Käyttöönoton yhteydessä luodut rajapintatunnukset on liitettävä Navitan tiedonsiirtoparametreihin.

Tunnusten liittäminen Navitaan tapahtuu seuraavasti:

1. Kirjaudu Navitaan.
  2. Valitse yläreunassa olevasta valintanauhasta Tiedot-välilehti.
  3. Valitse valintanauhasta Tietojen tuonti.
  4. Valitse "NetVisorWeb"-skenaarion riviltä Actions ja siitä Assign Default Parameters:
  5. Kirjoita "NetVisor CustomerIdentifier"- ja "Netvisor CustomerPrivateKey"-parametrien tyhjiin kenttiin (kuvassa punaisella) Netvisorista saatu rajapintatunnus ja -avain:
  6. Valitse OK.
  7. Kirjaudu Navitasta ulos painamalla oikeassa ylänurkassa olevaa punaista painiketta.