Netvisorin historiatietojen (toteuma) sisäänluku Navitaan

Kun Netvisorin rajapintapalvelu on otettu käyttöön, kirjanpitoaineiston sisäänluku Navitaan tapahtuu seuraavasti:

1. Varmista, että tietokoneelle on tallennettu NetVisorWeb.nwp-tiedosto. Tiedoston saat Visma Navitan asiakastuesta.

2. Kirjaudu Navitaan.

3. Luo uusi tiedonsiirtoskenaario valitsemalla Tiedot - Tietojen tuonti - "Create scenario into root folder".

4. Lataa Package-kenttään NetvisorWeb.nwp-tiedosto.

5. Kirjoita Name-kenttään skenaarion nimeksi "NetVisorWeb".

6. Määrittele muut asetukset kuvan mukaisesti:

7. Paina OK.

8. Määrittele seuraavaksi tiedonsiirtoparametrit. Tämä tapahtuu valitsemella juuri luodun skenaarion kohdalta Toiminnot - Määritä parametrit:

9. Lisää Netvisorista saatu rajapintatunnus ja -avain kenttiin "NetVisor CustomerIdentifier" ja "NetVisor CustomerPrivateKey":