Visma Business -tiedonsiirtoskenaarion perustaminen

Kun Navitaan on ajettu alustava tilikartta Visman toimesta, voidaan Navitaan perustaa tiedonsiirtoskenaario seuraavasti:

1. Varmista että Visma Business -asennuksen mukana on tullut tiedosto "VismaBusiness.nwp". Tiedoston saat tarvittaessa Visma Navitan asiakastuesta.
  2. Kirjaudu Navitaan
  3. Avaa Tiedot -osio
  4. Avaa Tietojen tuonti.
  5. Lisää skenaario (Create scenario into root folder).
  6. Valitse paketiksi tietokoneelta/palvelimelta löytyvä "VismaBusiness.nwp"
  7. Anna paketille nimeksi "VismaBusiness"
  8. Muokkaa tarvittaessa lisävalintoja ja paina ok
  9. Mikäli tietojen tuonti tapahtuu uudelta palvelimelta, ota yhteyttä asiakastukeen