Seurantaraportti

Aloitusnäkymän oikeassa yläkulmassa oleva Avaa seurantaraportti -linkki avaa tuloslaskelman muotoon laaditun raportin, joka mahdollistaa vertailun käyttäjän luomiin tietotasoihin, kuten budjettiin ja ennusteeseen:

Mukauta-välilehdeltä voidaan hallita erilaisia seurantaraportissa näytettäviä ominaisuuksia:

• Päivitä: Päivittää näkymän. Jos toiminnon vieressä vilkkuu oranssi huutomerkki, on päivitä-toiminto ajettava, jotta tehdyt muutokset tulevat näkyviin käyttäjälle.
  • Tallenna raporttilinkki: tallentaa raporttilinkin niin, että raporttiin tehdyt muutokset tallentuvat "tallennetut raporttilinkit"-kansioon, josta sama sama raportti voidaan myöhemmin avata helpommin.
  • PDF- Excel- ja tulostinkuvakkeet: luo raportista pdf- tai excel-tiedoston tai tulostaa sen.
  • Raportointikuukausi: määrittää, mitä kuukautta raportissa tarkastellaan.
  • Organisaatiotaso: kertoo ohjelmalle, mille organisaatiotasolle raportti halutaan laatia, esim. yritys tai kustannuspaikka.
  • Näytä sarakkeet -ruudukossa voidaan muokata, mitä kuukausi-, kumulatiivinen- tai tilikausi-sarakkeilla halutaan näyttää.
  • Raporttirivit: raportilla esitettävien raporttirivien määrittely
  • Kerroin: lisää raporttiin tuhatkertoimet
  • Taulukon näyttöasetukset: raportin ulkonäön muokkaaminen, esim. fontin koko, solun väri, sarakkeiden ja rivien leveys.
  • Piilota tyhjät rivit: piilottaa kaikki ne rivit raportista, joilla ei ole arvoja.

Seurantaraportin toisella sivulla on esitetty neljä kaaviota, joissa esitettäviä raporttirivejä voidaan muuttaa Mukauta-välilehden kaavio-ruudukosta:

Painikkeet kaavio1, kaavio2, kaavio3 ja kaavio4 määrittävät, mitä raporttiriviä kussakin kaaviossa esitetään. Kaaviossa näytetään valitun raporttirivin arvot kaikilla niillä tietotasoilla, mitä taulukossakin on esitetty.