VANHA:

Vanhassa käyttöliittymässä raportit löytyivät Raportit-välilehdeltä ja edelleen työkalunauhan kohdista vakioraportit, raporttilinkit sekä edelliset raportit. Kaikki raportit, pois lukien käyttäjän edellisten raporttien lista, löytyivät lisäksi myös raporttikirjastosta.

UUSI:

Uudessa käyttöliittymässä nämä löytyvät Raportit-valikosta. Vakioraportit (5 raporttia) on listattu valikossa ensimmäisenä. Käyttäjän avaamat edelliset raportit sekä raporttilinkit kuin myös tietokantaan määritellyt omat raportit löytyvät valikon kohdasta Galleria.

Galleria-sivu erittelee raportit kolmeen eri listaan: käyttäjän viimeksi avaamat raportit, raporttilinkit sekä tietokantaan tehdyt omat raportit. Raportit avautuvat klikkaamalla raportin nimeä listasta.